STOPZETTING ZEEWATERAFDELING - Uitverkoop aan 50% korting


Vacature teamleader aquariumafdeling

10 mrt. 2018

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ben je een geboren leider en is aquaristiek jouw passie? Grijp dan nu je kans!!

innerme

TEAMLEADER AQUARIUM (m/v)

Wie zijn wij?
Wij zijn een dierenspeciaalzaak waar liefde voor dieren, eerlijk advies en service met de glimlach centraal staan. Al meer dan 10 jaar trachten wij de band tussen huisdieren en hun baasje te versterken. Dit door een uitgebreid assortiment dierenbenodigdheden aan te bieden, baasjes te voorzien van eerlijk & persoonlijk advies en door het organiseren van unieke events & leerrijke lezingen.

Onze focus ligt op 5 grote diergroepen; honden, katten, vissen, vogels en knaagdieren. Binnen deze diergroepen vind je bij Zowizoo alles, of toch bijna alles, van voeding tot accessoires.

Onze leuze luidt: "Wij helpen U Zowizoo verder". Ons team zal er dan ook steeds alles aan doen om dit waar te maken!

Functie
Als teamleader aquarium ben je enerzijds verantwoordelijk voor het aansturen van de verkoopsmedewerkers van jouw team en anderzijds sta je zelf ook nog in voor het verzorgen en onderhouden van de aquariumafdeling. Je detecteert de behoefte van de klant en adviseert hem/haar op een duidelijke en deskundige manier over de meer dan 200 verschillende vissoorten en het uitgebreid assortiment aan aquaria, voeding en accessoires.

Samen met jouw collega’s sta je in voor het beheer van de voorraad door tijdig tekorten te registreren en waar nodig te bestellen. Je staat mee in voor het ontvangen van de producten, het controleren, uitpakken en plaatsen in de daartoe voorziene rekken en/of schappen.

Je gaat regelmatig de temperatuur na van het water in de aquaria en maakt deze veelvuldig schoon volgens de interne richtlijnen. Je controleert mee de staat en bewaring van de bederfbare producten op.

Als teamleader coach en motiveer je jouw teamleden door samen met hen, jullie aquariumafdeling tot één van de mooiste en meest rendabele binnen onze sector te maken.

Profiel
We willen graag met je kennismaken als je:

  • Minimum een diploma middelbaar onderwijs hebt.
  • Een degelijke basiskennis van aquaristiek hebt, in het bijzonder van tropische en/of zeewatervissen.
  • Beschikt over een eerste ervaring als leidinggevende en bereid bent te werken in het weekend.
  • Een aangeboren commercieel talent bent die klanten graag en goed adviseert in hun aankopen
  • Een grote interesse hebt in alles wat met aquaristiek te maken heeft.
  • Niet allergisch of bang bent van huisdieren.
  • Communicatief bent en over een probleemoplossend vermogen beschikt.

Aanbod
Werken bij Zowizoo betekent werken in een familiaal bedrijf waar mens en dier centraal staan. We bieden je:

  • Een interessante en zelfstandige job met mogelijkheid tot verdere persoonlijke ontwikkeling.
  • Een aantrekkelijk salaris, aangevuld met extralegale voordelen (maaltijdcheques).
  • Een no-nonsense werksfeer.

Spreekt deze functie je aan? Solliciteer dan naar Zowizoo tav Audrey Goeman, Mechelsesteenweg 272 te 2550 Kontich. E-mailen kan naar audrey@zowizoo.be .

innerme