VACATURE - verkoopsmedewerker knaagdier & vogel (30u)

Vacatures 10 februari
Voor onze knaagdier & vogel afdeling zijn we op zoek naar een nieuw en gemotiveerd teamlid (part-time). Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Waag dan hier je kans!
DSC00757

Wie is Zowizoo?

Wij zijn een dierenspeciaalzaak waar liefde voor dieren, eerlijk advies en service met de glimlach centraal staan. Al meer dan 17 jaar trachten wij de band tussen huisdieren en hun baasje te versterken. Dit door een uitgebreid assortiment dierenbenodigdheden aan te bieden, baasjes te voorzien van eerlijk & persoonlijk advies en door het organiseren van unieke events & leerrijke lezingen.

Onze focus ligt op 5 grote diergroepen; honden, katten, vissen, vogels en knaagdieren. Binnen deze diergroepen vind je bij Zowizoo alles, of toch bijna alles, van voeding tot accessoires.

Onze leuze luidt: "Wij helpen U Zowizoo verder". Ons team zal er dan ook steeds alles aan doen om dit waar te maken!

Om ons kassateam te versterken zoeken we een M/V

Functie

Als verkoopsmedewerker knaagdier & vogel ben je verantwoordelijk voor het verzorgen en onderhouden van de afdeling. Je detecteert de behoefte van de klant en adviseert hem/haar op een duidelijke en deskundige manier over de verschillende diersoorten en het uitgebreid assortiment aan kooien, voeding en accessoires.

Je staat in voor de voorraad door tijdig tekorten vast te stellen en deze door te geven aan de afdelingsverantwoordelijke. Je ontvangt de producten, controleert, pakt uit en plaatst deze in de daartoe voorziene rekken en/of schappen.

Je reinigt wekelijks de knaagdierhokken en de vogelkooien volgens de interne richtlijnen. Je staat ook in voor het voederen van de knaagdieren en vogels. Je volgt de gezondheid van de dieren nauwlettend op.

Je volgt de staat en bewaring van de bederfbare producten op. Je rapporteert rechtstreeks aan de afdelingsverantwoordelijke.

Profiel

We willen graag met je kennismaken als je:

  • Minimum een diploma middelbaar onderwijs hebt.
  • Een basiskennis van knaagdieren en vogels hebt.
  • Beschikt over een eerste ervaring als verkoper en bereid bent te werken in het weekend.
  • Een grote interesse hebt in alles wat met huisdieren, maar met knaagdieren en vogels in het bijzonder, te maken heeft.
  • Niet allergisch of bang bent van huisdieren.
  • Communicatief bent en over een probleemoplossend vermogen beschikt.
  • Een aangeboren commercieel talent bent.

Aanbod

Werken bij Zowizoo betekent werken in een familiaal bedrijf waar mens en dier centraal staan. We bieden je:

  • Een interessante en zelfstandige part-time job met mogelijkheid tot verdere persoonlijke ontwikkeling.
  • Een aantrekkelijk salaris, aangevuld met extralegale voordelen (maaltijdcheques).
  • Een no-nonsense werksfeer.

Spreekt deze functie je aan? Dan ontvangen we graag je CV met een motivatiebrief. Deze kan je mailen naar audrey@zowizoo.be.

Veel succes!

Ontvang alle promoties & kortingen, maar ook nieuws over events in je mailbox