Do 7/3: LATE NIGHT SHOPPING (open tot 21u)


Doggywash

Snel, makkelijk en goedkoop


Geschikt voor klein en groot 

Heb je een Chihuahua, een Duitse Dog of iets daartussen? Dan kan je bij ons terecht om jouw viervoeter een flinke wasbeurt te geven. Onze wascabine leent zich er toe om honden van elk formaat te wassen.  

Propere prijs
Voor €1 krijg je bij Zowizoo 2 minuten wastijd. Alle producten (shampoo, conditioner, vlo- en teekpreventie), warm water en een droogblazer zijn inclusief. 

Hoeveel je betaalt voor een volledige wasbeurt? Dat bepaal je helemaal zelf. Veel hangt natuurlijk af van de grootte van de hond, het type vacht en hoe "vuil" jouw hond is op dat moment.

Waspenning
Voor €8 kan je aan de kassa een waspenning kopen. Deze gouden munt bezorgt je 16 minuten wastijd. Deze tijd is in één keer op te gebruiken. Een waspenning is vooral voordelig voor baasjes met een grotere hond of als je meerdere honden na elkaar wil wassen. Bij de aankoop van je eerste waspenning krijg je een 5+1 spaarkaart, 5 penningen kopen = de 6e gratis! 

Eigen materiaal
Je mag gerust eigen materiaal meebrengen, zoals shampoo, een handdoek, borstels, kammen, verzorgingsproducten,...

Handdoek huren
Jouw handdoek vergeten? Geen nood, voor €1 huur je er eentje bij ons.

Aparte ruimte, rustig en gezellig
Onze gezellige Doggywash bevindt zich in een volledig aparte ruimte in de winkel. Je kan dus in alle rust wassen en jouw viervoeter wordt op geen enkele manier afgeleid. 

Zonder afspraak
De wascabine staat voor iedereen ter beschikking tijdens onze openingsuren. Je hebt dus geen afspraak nodig om gebruik te maken van onze doggywash. We vragen jullie wel de ruimte niet langer in te nemen dan nodig. Op die manier moeten de volgende beestjes & baasjes nooit lang wachten. 

Bezet? Zet je even!
Is de Doggywash bezet? Neem dan gerust even plaats in onze wachtruimte.

"De Doggywash van Zowizoo is echt super! We zitten hier op ons gemak, de wascabine is groot genoeg voor onze Boris en thuis hebben we geen opkuis meer. Een echte aanrader"

Stefan met Boris uit Aartselaar

Hoe werkt het?

STAP 1

Jouw hond in een propere doggywash
Wij hechten zeer veel belang aan netheid en hygiëne. Wij trachten onze doggywash zelf schoon te maken na 2-3 wasbeurten. De cabine reinigt zich bovendien ook automatisch na elke wasbeurt. De knop "badreiniger" geeft jou toch de mogelijkheid om eventueel achtergebleven vuil te verwijderen.

STAP 2

Soppen, soppen, soppen, ...
Wij maken gebruik van een shampoo met lage pH-waarde. Op die manier wordt de huid, van honden klein of groot, optimaal beschermd. De lage pH-waarde is ook de reden waarom onze shampoo weinig schuimt. Neem gerust de tijd om het product in te masseren. Je kan op elk moment pauzeren (stap 8) zonder tijd of geld te verliezen. De tijd begint terug te lopen vanaf het moment dat je een volgend programma kiest. Spoel de shampoo steeds goed af met water. In geval van huid- en/of vachtproblemen kan je je eigen shampoo meebrengen en gebruiken in onze doggywash. *Shampoo wordt vermengd met water*

STAP 3

Goed afspoelen met water is belangrijk 
Na het gebruik van shampoo, conditioner en/of vlo- en teekpreventie is het belangrijk om goed af te spoelen met water. Achtergebleven verzorgingsproduct kan de huid van jouw hond irriteren en een vettige glans op de vacht achterlaten. Als het goed is, duurt het afspoelen met water minstens even lang als het wassen zelf. PS: ons water heeft een aangename, lauwwarme temperatuur

STAP 4

De vacht voeden en verzorgen
Gebruik onze conditioner om de vacht van jouw viervoeter optimaal te verzorgen en te onderhouden. Neem ook hier de tijd om het product goed in te masseren. Druk gerust even op de pauze-knop om het product te laten inwerken. Spoel nadien de conditioner goed af met water. *Conditioner wordt vermengd met water*

STAP 5

Doodt niet, beschermt wel…
De ingrediënten van dit product hebben een preventieve werking. Het doodt geen vlooien en/of teken, maar zorgt wel voor een extra beschermlaag die gedurende ± 3 weken blijft. Neem ook hier de tijd om het product in te masseren. Druk hiervoor gerust even op de pauze-knop. Spoel nadien de vlo- en teekpreventie goed af met water. *Vlo- en teekpreventie wordt vermengd met water*

STAP 6 & 7

Drogen - lage of hoge stand
Na het wassen van jouw hond, is het tijd voor het drogen. Wij maken gebruik van koude lucht. Op die manier blaas je het water van de vacht, zonder het risico dat je jouw hond brandwonden bezorgt. Je kan kiezen voor een lage of hoge droogstand. De hoge droogstand blaast krachtiger dan de lage droogstand. Heeft jouw hond bang van de blazer? Dan raden wij de lage droogstand aan. Deze maakt minder lawaai dan de hoge stand. Je kan natuurlijk ook enkel gebruik maken van een handdoek om jouw hond te drogen.

STAP 8

Pauze
Je kan op elk moment je wasbeurt pauzeren door op deze knop te drukken. Maak hiervan gebruik bij het inmasseren van shampoo, conditioner en vlo- en teek preventie. Je verliest geen tijd of geld door op de pauze-knop te drukken. Je wasbeurt wordt weer hervat vanaf het moment je een volgend programma selecteert.