HFC Cats 55g Natural - tonijn en kip

Kies je aantal

Op voorraad - Verzonden binnen 1 werkdag

  • Veilig online betalen
  • Gratis verzending vanaf € 79
  • Retourneren per post of in de winkel
  • Persoonlijk advies van onze specialisten
  • Meer dan 16 jaar ervaring in ons vak
Boordevol vis of vlees van betrouwbare herkomst. Ingrediënten die ook geschikt zouden zijn geweest voor consumptie door mensen, maar in plaats daarvan zijn gebruikt in ons kattenvoer. Je kunt er dus absoluut zeker van zijn dat jouw huisdier een maaltijd van zeer hoge kwaliteit binnen krijgt. Wedden dat je kat zich daar helemaal in kan vinden?

Aandacht voor de intrinsieke aard van de kat
Katten zijn van nature vleesetende roofdieren. Echt vlees of vis is cruciaal voor hun welzijn; de dierlijke eiwitten zijn essentieel voor de groei en het behoud van hun celstructuur.

Gegarandeerde kwaliteit met een heldere uitleg
Onze ingrediënten zijn HFC – oorspronkelijk geschikt voor menselijke consumptie maar in plaats daarvan gebruikt in onze kattenvoeding. Dit betekent dat je kwaliteitsproducten kunt verwachten die geen een enkel spoor van vleesmeel, vismeel, gedehydrateerd vlees of gedehydrateerde vis bevatten.

Geen chemische stoffen, geen GMO’s
Onze producten bevatten geen chemische conserveermiddelen (BHA, BHT) en geen kunstmatige smaak- of kleurstoffen.

Het eerste droge kattenvoer bereid met vlees of vis dat 100% vers en 100% HFC is. Alle vlees- en visingrediënten in dit assortiment zijn 100% HFC – d.w.z. oorspronkelijk geschikt voor menselijke consumptie en nu gebruikt in onze kattenvoeding.

100% vers vlees. We maken nooit gebruik van vlees- of vismeel en voegen geen gedroogd vlees of vis toe. De recepten zijn verder vrij van GMO’s en chemische conserveringsmiddelen.

Almo Nature HFC droogvoer is compleet voer: Het voorziet in de dagelijkse behoefte aan energie, vitamines en mineralen van een volwassen, gezonde kat.

HFC Droogvoer
… is anders dan andere brokken omdat het de kwaliteit van de dagelijkse maaltijd verbetert en voldoet aan de ware aard van de kat.
Merk
Almo Nature
Prijs
€ 1,15
Smaak
Tonijn
Verpakking
Pouch
EANBarcode
8001154124422
Leeftijd
Adult

Dit vind jouw diertje ook een pleziertje

BZ PUPPY FLAMINGO MICK RZE 27
PUPPY FLAMINGO MICK ROZE
€ 10,45
JR FARM BOLLETJES 150G
JR FARM BOLLETJES 150G
€ 3,49
H5D LEISURE Rope Walker Tuigje Blauw-M 13mmx60-76cm
H5D LEISURE Rope Walker Tuigje Blauw-M 13mmx60-76cm
€ 40,75
JBL SOLAR NATUR T8 36W  (9000K)
JBL SOLAR NATUR T8 36W (9000K)
€ 29,85