Vragen over hondenwandeling 2022

SA709277
 • HELP! Ik vind mijn ticket(s) niet (meer)! Wat nu?

  Je kan je ticket(s) terugvinden via https://www.eventsquare.co/nl/..

  Hier kan je je naam, e-mailadres, bedrag, betaalmethode en datum van bestelling of betaling (04/10/2022) ingeven. Op basis van deze correct ingevulde gegevens worden je tickets opnieuw verstuurd naar je e-mailadres.

 • Waar gaat de wandeling door?

  Onze hondenwandeling vindt plaats in het prachtige domein van Sport Vlaanderen Willebroek (Hazewinkel). Dat is de watersportbaan in Willebroek.

 • Zijn er nog tickets beschikbaar?

  Neen, alle 1.000 tickets zijn uitverkocht.

  De tickets voor onze Hondenwandeling werden op dinsdag 4 oktober online ter beschikking gesteld vanaf 19u00. Op amper 4u tijd waren alle 1.000 tickets (=goodiebags) de deur uit.

 • Moet ik mezelf inschrijven om mee te wandelen?

  Je hoeft je niet in te schrijven voor de hondenwandeling om te kunnen meewandelen. Beestjes en baasjes wandelen gratis mee.

  Waarvoor kan je dan wel inschrijven? Je kan je hond(en) inschrijven voor €10/hond. Per ingeschreven hond ontvang je ter plaatse een beestige goodie bag t.w.v. minstens €70. Het kopen van een ticket staat dus garant voor een leuke goodie bag.

  Wens je geen goodie bag? Dan kan je gewoon komen meewandelen zonder inschrijving. Iedereen heeft toegang tot onze wandeling, ook zonder ticket(s).

 • Kan je de dag zelf ook nog inschrijven?

  Neen, je kan enkel op voorhand inschrijven via onze online ticketshop (=uitverkocht)

 • Kan je makkelijk in de buurt parkeren?

  We hebben 2 parkings voorzien rondom het domein

  BELANGRIJKE INFO:

  Wandel je de 5km, dan parkeer je op PARKING 1 (Sport Vlaanderen Willebroek - Beenhouwerstraat 28)
  Wandel je de 1,5km of 10km, dan parkeer je op PARKING 2 (t.h.v. Hazewinkel Windsurfing - Stuyvenberglaan 9, Willebroek)

  Het juiste adres van je parking staat op je tickets aangegeven.

 • Moet ik mijn e-ticket afprinten?

  Afdrukken is niet nodig. Je kan je ticket(s) ook op je smartphone laten zien. Het allerbelangrijkste is dat we de QR-code of barcode op je ticket kunnen scannen bij de ingang.

 • Moet ik vertrekken binnen mijn gekozen tijdslot?

  Ja! Vertrekken binnen je aangegeven tijdslot is verplicht!

  De hele organisatie van onze hondenwandeling is een hele logistieke klus. We hebben deze verschillende tijdslots ingevoerd om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen. Op die manier kunnen we de drukte spreiden, zowel op de parking, als tijdens het wandelen, de catering, het aanschuiven voor de goodiebags,… We vragen jullie dan ook met héél vriendelijk om deze tijdslots ten allen tijde te respecteren. Alvast bedankt voor jullie medewerking!

 • Hoeveel parcours zijn er?

  We hebben 3 verschillende parcours voorzien:

  1. Paarse wandeling: 1,5km
  2. Rode wandeling: 5km
  3. Gele wandeling: 10km
 • Kan ik met een ticket van de bv. de 1,5km ook de 5km of 10km wandelen?

  Dat kan zeker, zolang je op de juist aangegeven parking parkeert. Je kan de dag zelf nog heel makkelijk switchen van parcours.

  LET WEL: parkeer je wagen op de aangegeven parking van je ticket. Dit is belangrijk voor je goodiebag!

  Wandel je de 5km, dan parkeer je op PARKING 1 (Sport Vlaanderen Willebroek - Beenhouwerstraat 28)
  Wandel je de 1,5km of 10km, dan parkeer je op PARKING 2 (t.h.v. Hazewinkel Windsurfing - Stuyvenberglaan 9, Willebroek)

 • Zijn de parcours rolstoelvriendelijk? Wat met een hondenbuggy of kinderwagen?

  Dit kunnen we helaas niet 100% garanderen. We hebben hier zo goed als mogelijk rekening mee gehouden. We hebben 3 verschillende parcours voorzien. De meeste paden zijn (semi) verhard. Dit maakt dat de verschillende parcours tamelijk goed toegankelijk zijn voor rolstoelen, hondenbuggies en kinderwagens. Hier en daar is het eerder een zachtere ondergrond. Het weer zal natuurlijk een bepalende rol in spelen in de berijdbaarheid van de wandelpaden.

 • Valt er naast het wandelen nog iets te beleven?

  Jazeker, naast 3 leuke wandelparcours, voorzien we ook leuke animaties onderweg. Zo kan je in de beide startdorpen verschillende animaties terugvinden. Het wordt dus een echte belevingswandeling met heel wat leuks en lekkers, zowel voor de beestjes als de baasjes.

 • Kan ik ter plaatse iets drinken of eten?

  We voorzien voldoende eet- en drinkstandjes aan beide startdorpen. Ongeacht welk parcours je wandelt, kan je makkelijk iets eten of drinken in de cateringzones.

 • Mogen honden loslopen?

  Op het domein dienen honden verplicht aangelijnd te zijn. We zouden dan ook vriendelijk willen vragen om je hond(en) gedurende de hele wandeling steeds aangelijnd te houden. Laat je je hond toch los, dan is dit geheel op eigen verantwoordelijkheid.

 • Wandelt iedereen op eigen tempo?

  Jazeker! Iedereen wandelt op z'n eigen tempo gedurende de hele wandeling. Hoe snel of hoe traag je wandelt, bepaal je volledig zelf. Je kiest ook met wie je wandelt. Individueel of in een eigen gekozen groep.

 • Wat betekenen gele lintjes aan een leiband?

  Zie je een hond met een (fluo-)gele bandana of een lintje aan de leiband? Dat wil zeggen dat het baasje van deze hond het signaal geeft dat deze hond het misschien moeilijk heeft met mensen of andere honden die dichterbij zouden komen.

  Voor welke honden?
  - onzeker
  - ziek
  - in training
  - oud
  - loops

  Meer info over het gele lintje vinden jullie via https://monsieurgustave.be/flu...

  Heb je graag een geel lintje voor je hond? Wij delen deze gratis uit aan de ingang.

 • Wat als ik een ticket heb gekocht en de dag zelf niet kan komen?

  Uiteraard gaan we ervan uit dat je gewoon mee kan komen wandelen en je goodiebag zelf kan ophalen. Mocht dit, om welke reden ook, niet mogelijk zijn, dan zou er best iemand in jou plaats komen wandelen of toch alleszins de goodiebag komen ophalen, want het verkrijgen van je goodiebag kan enkel en alleen op de hondenwandeling zelf. Om logistieke redenen kan de goodiebag NIET achteraf opgehaald worden in de winkel.

Ontvang alle promoties & kortingen, maar ook nieuws over events in je mailbox