Honden

Binnenkort een puppy in huis of wil je je sloeber(s) eens goed verwennen? Bij Zowizoo vind je alles wat je nodig hebt voor je pluizige viervoeter. Bekijk een selectie van ons assortiment online of kom ons volledige aanbod ontdekken in onze beestige familiewinkel.
Ons online assortiment

Puppy op komst?

Oh... wat spannend!

Je staat op het punt om een nieuw avontuur te beginnen. Uiteraard wil je je goed voorbereiden, maar wat moet je nu allemaal in huis halen om je kleine viervoeter te verwelkomen? Ontdek het via onze handige puppy checklist!

Puppy checklist

Hondenvoeding

Op zoek naar de favoriete voeding van je lieveling of zie je door het bos de bomen niet meer? Of het nu droge voeding is, natvoer, versvlees of koud geperste brokken, wij helpen je graag verder bij het vinden van de juiste voeding.
Ontdek nu

Hondensnacks

Verwen jij je hond graag met een lekkere en gezonde snack? Heeft jouw sloeber een beloning verdiend? Dan hebben wij ongetwijfeld de perfecte snack in huis! Ontdek ons ruim assortiment van trainertjes tot stevige kauwsnacks. Voor elk dier zijn plezier!
Ontdek nu

De leukste naamplaatjes voor je hond

Een hondenpenning mag niet ontbreken aan de hals van je hond. Bij ons heb je een ruime keuze aan hangertjes. Ze worden ter plekke gemaakt zodat je ze meteen kan meenemen.

Ontdek nu

Grote wasjes, kleine wasjes

Heb je een Chihuahua, een Duitse Dog of iets daartussen? Dan kan je bij ons terecht om jouw viervoeter een flinke wasbeurt te geven. Onze beide identieke wascabines lenen zich er toe om honden van elk formaat te wassen.
Meer informatie

Creëer je eigen hondenpenning

Kom langs in onze winkel om een ter plekke gemaakte hondenpenning.
Meer informatie
Ontvang alle promoties & kortingen, maar ook nieuws over events in je mailbox