Zowizoo19
 • Moet ik een afspraak maken?

  Ja, voor het gebruik van onze doggywash moet je een afspraak maken. Dit kan gemakkelijk via onze online afsprakentool. Mocht je vragen hebben bij het maken van je afspraak, aarzel dan niet ons te contacteren.

 • Hoeveel kost een wasbeurt?

  Voor €1 krijg je bij Zowizoo 1,5 minuut wastijd. Alle producten (shampoo, conditioner, vlo- en teekpreventie), warm water en een waterblazer zijn inclusief. Hoeveel je betaalt voor een volledige wasbeurt? Dat bepaal je helemaal zelf. Veel hangt natuurlijk af van de grootte van de hond, het type vacht en hoe "vuil" jouw hond is op dat moment. Een volledige wasbeurt duurt gemiddeld zo'n 10 à 15 minuten.

 • Wat zijn de betaalmogelijkheden?

  Je kan zowel met muntstukken (€1 of €2) als met de bankkaart (contactloos) betalen. Mocht de contactloze betaling aan het toestel niet werken, kan je ook steeds geld afhalen aan onze kassa. Daar kan je trouwens ook een waspenning kopen. Deze kost €10 en geeft je meteen 15 minuten wastijd.

 • Mag ik eigen materiaal meebrengen?

  In principe zijn alle nodige verzorgingsproducten voorzien in de wascabine, alsook een droger om jouw viervoeter een eerste droogbeurt te geven. Je mag gerust eigen materiaal zoals shampoo, een handdoek, verzorgingsproducten,... meebrengen. Vaak nemen de baasjes zelf een handdoek mee om hun hond nog verder te drogen.

 • Is de doggywash ook geschikt voor grote rassen?

  Heb je een Chihuahua, een Duitse Dog of iets daartussen? Dan kan je bij ons terecht om jouw viervoeter een flinke wasbeurt te geven. Onze wascabine leent zich er toe om honden van elk formaat te wassen.

 • Kunnen we onze hond door een Zowizoo-medewerker laten wassen?

  Neen, onze doggywash is een self-service cabine. Zowizoo stelt de ruimte en het nodige materiaal ter beschikking, de baasjes wassen zelf hun viervoeter. Is het je eerste keer of kan je wat hulp gebruiken? Uiteraard staan onze medewerkers altijd klaar om de nodige uitleg te voorzien of te helpen waar kan.

 • Kunnen we onze hond in alle rust wassen?

  Onze beide wascabines bevinden zich elks in een volledig aparte ruimte in de winkel. Je kan dus in alle rust wassen en jouw viervoeter wordt op geen enkele manier afgeleid.

 • Kan ik meerdere tijdslots na elkaar vastleggen?

  Wanneer je een afspraak maakt voor de doggywash is dit een tijdslot van 30 minuten. Is dit niet voldoende voor jouw hond(en), dan kan je een tweede, aansluitend tijdslot vastleggen bv: tijdslot 1 (12u30-13u00) en aansluitend tijdslot 2 (13u00-13u30). Op die manier heb je 60 minunten de tijd om je hond(en) te wassen.

Ontvang alle promoties & kortingen, maar ook nieuws over events in je mailbox