20220323 153832
 • Welk voordeel heb ik met mijn klantenkaart?

  Je krijgt een beestig voordeel. Met je Zowizoo klantenkaart geniet je van 5% directe korting op je aankopen in de winkel. Da’s meer dierenplezier voor minder geld! Onze klantenkaart is volledig gratis en biedt alleen maar voordelen.

 • Hoe kan ik mijn klantenkaart bekomen?

  Heb je nog geen klantenkaart? We bezorgen er jou graag eentje bij je volgende bezoek. Je ontvangt een standaardformaat kaartje inclusief 2 makkelijke sleutelhangerkaartjes. Deze hang je gemakkelijk aan je sleutelbos. Da’s handig!

 • Bestaat de klantenkaart ook digitaal?

  Toch liever onze klantenkaart in digitaal formaat? Voeg ze dan makkelijk en snel toe aan je klantenkaartenapp op de smartphone. Wijzelf werken graag met Stocard (https://stocardapp.com/nl/be).

 • Kan ik het klantenkaartvoordeel voor alle producten gebruiken?

  Nee, onze klantenkaartkorting is niet geldig bij de aankoop van osmosewater, penningen, doggy washpenningen, promoties, planten en/of levende dieren. De korting is niet cumuleerbaar met andere kortingen, voordelen en/of acties.

 • Moet ik mijn klantenkaart altijd tonen aan de kassa?

  Hier is maar één duidelijke regel: GEEN KLANTENKAART = GEEN KORTING

  Er worden geen klantengegevens opgezocht aan de kassa. Dit zorgde in het verleden voor enorme vertragingen. Het is vaak druk aan onze kassa's. We willen dan ook graag alles zo vlot mogelijk laten verlopen. Neem dus steeds je klantenkaartje mee! Dat kan in je portefeuille, in je handtas, aan je sleutelbos, in een app op je smartphone,... Er zijn heel wat mogelijkheden om je kaartje steeds bij de hand te hebben! Maak er zeker gebruik van.

  Zo geniet jij élk bezoek van je beestige Zowizoo korting!

Ontvang alle promoties & kortingen, maar ook nieuws over events in je mailbox