Back Zoo Nature Bark bedding 20L

Kies je aantal

Op voorraad - Verzonden binnen 1 werkdag

  • Veilig online betalen
  • Gratis verzending vanaf € 79
  • Retourneren per post of in de winkel
  • Persoonlijk advies van onze specialisten
  • Meer dan 16 jaar ervaring in ons vak
De Back Zoo Nature Bark Bedding geeft een natuurlijke uitstraling aan uw dierenverblijf, een ideale bodembedekker, zoals in de natuur! Back Zoo Nature Bark Bedding wordt gewonnen van de bast van een boom en is een zeer ecologische bodembedekker. Bark Bedding is 100% natuurlijk, biologisch afbreekbaar en dus goed voor het milieu.

Back Zoo Nature Bark Bedding is in veel opzichten de beste keuze als het gaat om bodembedekking voor reptielen, maar ook voor knaagdieren en vogels. Doordat de Bark Bedding niet te licht is, zal het niet snel buiten de kooi verdwijnen als een vogel bijvoorbeeld gaat vliegen. Daarnaast kunnen vogels, reptielen en knaagdieren in deze Back Zoo Nature Bark Bedding graven, het is grof en zwaar genoeg zodat het niet alle kanten op vliegt.

De Back Zoo Nature Bedding stimuleert het natuurlijke gedrag, want vogels en knaagdieren graven namelijk graag! Veel van het voedsel wat ze in hun natuurlijke habitat eten, vinden ze namelijk ook op de grond. Wanneer zand gebruikt wordt kan de vogel last krijgen van zijn ogen/luchtweg. Breng de natuur terug in huis met Back Zoo Nature Bark Bedding als bodembedekker voor dieren in huis!
Merk
Back Zoo Nature
Prijs
€ 13,95
Type
Strooisel
EANBarcode
8784251813610

Dit vind jouw diertje ook een pleziertje

Puur pauze sticks eucalyptus & tijm 180 gr
Puur pauze sticks eucalyptus & tijm 180 gr
€ 5,35
Farm Food HE zalmolie pup/mini 2kg
Farm Food HE zalmolie pup/mini 2kg
€ 13,95
Trekspeeltje, natuurrubber 7 cm
Trekspeeltje, natuurrubber 7 cm
€ 3,99
BZ PUPPY RUB SPEELB ODORO GRN 14
PUPPY RUB SPEELB ODORO GROEN
€ 16,79