Den eerste wint Zowizoo (video)

Algemeen 29 september
Afgelopen weekend raasde de hele WK wielerkaravaan door onze gemeente Kontich. Voor deze gelegenheid hadden we een beestige banner van 150m² op ons dak gelegd. Ook de camera's hebben hem gezien!

Michel & José

Ook Michel & José, de commentatoren van de koers, hebben onze banner opgemerkt. Zij leverde de geweldige bijhorende commentaar:

- José: "Hoe is het mogelijk?"
- Michel:
"Dit is méér dan voor de hand liggend... Het is kleurrijk... en ik vind de figuurtjes eromheen bijzonder goed gekozen."
- José:
"Kinderen gaan dat geweldig vinden hé, dat zijn snoepjes hé!"

Alvast hartelijk bedankt voor de vele, enthousiaste berichtjes die jullie stuurde. Héél fijn om te zien dat zoveel mensen ons hebben opgemerkt!

WK wielrennen

Wat een sfeer, wat een gezelligheid?! We hadden de eer om het hele peleton zowel van de beloften, de vrouwen als de mannen voor onze deur te zien passeren. Drie dagen lang was het een hele aparte, gezellige sfeer wanneer de hele karavaan passeerde, met als kers op de taart de wegrit van zondag.

Onze ganse ploeg stond paraat langs de kant van de weg én op het dak. Daar lag een gigantische spandoek met een, al zeggen we het zelf, ludiek opschrift "Den eerste wint Zowizoo". Vergezeld van onze mascottes werd onze spandoek ook opgepikt door de camera's. De beelden kan je hierboven terugvinden.

Hebben jullie ons ook gezien?

Ontvang alle promoties & kortingen, maar ook nieuws over events in je mailbox