VIDEO - Bekende Viervoeters

5 juli
Ook dit jaar gaat Laurence op bezoek bij bekende beestjes en hun baasjes. Elke dinsdag komt er een nieuw interview online en dit 8 weken lang. Bekijk hier alle beschikbare video's.

Candice & Marijn (Thor)

‘Blind Getrouwd’-koppel Candice en Marijn hebben niet enkel een groot hart voor elkaar, maar ook voor hun dieren. Opgeteld delen ze hun huis in Binkom met zeven viervoeters. Een plaatsje voor een tweede hond lijkt gereserveerd, een baby laat nog even op zich wachten. Dat vertellen ze in de eerste aflevering van Bekende Viervoeters, een nieuwe HLN Original-videoreeks.

Bekijk aflevering 1

Tessa Wullaert (Jean-Marie Waf)

Eén plus één is twee, dachten Tessa Wullaert (29) en haar vriend Mathias Deveugele (30). Beiden zijn ze actief in de voetbalwereld. Een hond met blonde krulletjes schreeuwt dan ook bijna om de naam Jean-Marie te dragen. En zo werd goldendoodle Jean-Marie Waf hun trouwste vriend. “Ik stuurde Jean-Marie Pfaff direct een foto”, zegt de Red Flame in de HLN Original ‘Bekende Viervoeters’.

Bekijk aflevering 2

Connor Rousseau (Blacky)

De Vooruit-voorzitter is te gast in ‘Bekende Viervoeters’, de online reeks waarin Laurence Van Tongerloo op bezoek gaat bij bekende gezichten met een grote liefde voor hun hond. Het Vlaams parlementslid vertelt verder dat zijn labradoodle Blacky en hij weleens de kabouterdans dansen en dat de beige krullenbol een echte Rousseau is. “Als kind luisterde hij niet, hij was een zware puber en hij heeft zwakke darmen.”

Bekijk aflevering 3

Lotte Kopecky (Ollie)

Als Laurence Van Tongerloo een bezoekje brengt aan Lotte Kopecky en haar trouwe viervoeter Ollie druipt de liefde tussen baasje en hond ervan af. De wielrenster houdt enorm veel van haar viervoeter en heeft een groot hart voor dieren. Een zestal jaar geleden moest ze plots afscheid nemen van haar kat Billie, al huppelt die tegenwoordig weer vrolijk rond ten huize Kopecky. Ontdek het mysterieuze verhaal over de terugkeer van haar kat en nog veel meer in aflevering 4.

Bekijk aflevering 4

Ben Weyts (Sepp)

Als Vlaams minister van Dierenwelzijn kan het bijna niet anders, ook de familie Weyts rekent enkele trouwe viervoeters tot hun gezin. In de HLN Original ‘Bekende Viervoeters’ stelt Ben Weyts (51) zijn beestenboel voor: Kotelet het varken en Sepp de hond. Bij de minister thuis in Dworp, treft Laurence Van Tongerloo hem samen met zijn varken Kotelet aan. Wil je meer te weten komen over Ben's beestenboel? Kijk dan naar aflevering 5.

Bekijk aflevering 5

Martine Prenen (Karel en Sokki)

In de HLN Original ‘Bekende Viervoeters’ stelt gezondheidsbegeleider en presentatrice Martine Prenen haar honden Karel en Sokki voor. Haar gouden tip om een gelukkiger en gezonder leven te leiden? “Adopteer een hond.” Ze adopteerde zelf zo’n zeven jaar geleden haar hond Karel, die lijdt aan een longaandoening.

Bekijk aflevering 6

Bieke & Erik (Balu)

In de HLN Original ‘Bekende Viervoeters’ stellen Bieke Ilegems en partner Erik Goossens hun hond Balu voor aan Vlaanderen. Balu’s grootste talent volgens zijn baasjes? Verleiden. “Iedereen is verliefd op Balu”, klinkt het. Bekijk hierboven de volledige aflevering.

Bekijk aflevering 7
Ontvang alle promoties & kortingen, maar ook nieuws over events in je mailbox