Hondenwandeling geannuleerd

9 november
Onze hondenwandeling van zaterdag 11 november is geannuleerd. Wegens het aanhoudende regenweer van de afgelopen weken is de organisatie onmogelijk geworden.
2023 11 Zowizoo Hondenwandeling geannuleerd

Met spijt in het hart

Met enorm veel spijt moeten we jullie meedelen dat onze Hondenwandeling van zaterdag 11 november 2023 niet zal kunnen doorgaan. Het slechte weer is de allergrootste spelbreker. De aanhoudende regen van de afgelopen dagen en weken heeft er voor gezorgd dat een omliggende beek is overstroomd en dat o.a. de aangrenzende parkeerweide van meer dan 250 parkeerplaatsen grotendeels blank is komen te staan en ook op het terrein zelf zijn de omstandigheden verre van ideaal om al onze geplande activiteiten te kunnen laten doorgaan. De weersvoorspellingen voor de komende uren en dagen zullen hier helaas geen beterschap in brengen.

We waren er logistiek op voorzien om te kunnen omgaan met een bepaalde hoeveelheid neerslag. Denk maar aan rijplaten voor op de parking, een tractor in stand-by voor mocht er toch een wagen vastrijden, grote tenten en extra schuilmogelijkheden in ons Zowizoo dorp etc., maar de overvloedige neerslag maakt de organisatie van ons evenement gewoonweg onmogelijk.

Onze hondenwandeling staat erom bekend om een beestig leuk evenement te zijn. We hechten dan ook enorm veel belang aan een goede en vooral veilige organisatie van onze events. Helaas kunnen we dit momenteel niet garanderen en dwingen de omstandigheden ons ertoe om deze moeilijke beslissing te nemen. We stellen liever op voorhand mensen teleur door af te lasten, dan dat de dag zelf enorm chaotisch verloopt of onveilige situaties creëert. Daar heeft niemand iets aan.

Maar jongens toch, wat hadden we er enorm veel zin in zaterdag! We waren er volledig klaar voor om er opnieuw een beestige dag van te maken. We hadden dan ook nooit gedacht of durven denken dat externe omstandigheden als deze ervoor zouden zorgen dat onze hondenwandeling niet zou kunnen doorgaan.

Op dit moment zijn we er echt kapot van, maar we zijn er wel van overtuigd dat dit de enige juiste beslissing is.

Wat met mijn goodiebag?

Had je een ticket voor onze hondenwandeling? Dan willen we jullie alsnog de kans geven om deze op te halen. Dit kan aanstaande zaterdag 11 november 2023 bij Zowizoo en dit tussen 9u-15u. Onze winkel zelf is niet geopend die dag (feestdag), maar we hebben wel een heel team klaarstaan die jullie de boxen zullen bezorgen.

Ik kan zaterdag niet komen. Wat nu?

Om organisatorische en logistieke redenen is het enkel mogelijk om je goodiebox op zaterdag 11 november af te halen bij Zowizoo.

Kan je je box zaterdag niet komen ophalen? Dan stellen we 2 opties voor:

  1. OVERZETTEN: je ticket wordt automatisch omgezet naar de editie van onze hondenwandeling in 2024. Deze zal doorgaan op 11 november 2024.
  2. REFUND: je kan een refund van je ticket(s) aanvragen. Dit kan t.e.m. zondag 19 november 2023 (23u59).

Heb je geen refund aangevraagd? Dan wordt je ticket automatisch omgezet naar 11 november 2024.

Ontvang alle promoties & kortingen, maar ook nieuws over events in je mailbox