Op stap met je hond

8 november
Het najaar is perfect om te gaan wandelen met je hond. Tijdens een gezellige hondenwandeling kan zowel baasje als beestje genieten van de frisse buitenlucht. Ga jij vaak wandelen aan het water of kies je ervoor om op zoek te gaan naar nieuwe wandelroutes met je hond of puppy? We geven je graag een nieuwe portie beestige inspiratie zodat je je toekomstige hondenwandelingen nog leuker kan maken!
SA709417

Benodigdheden tijdens jouw hondenwandeling

Als je samen met je hond op pad gaat, is het wel belangrijk om goed voorbereid te zijn. Wij maakten alvast een lijst met enkele must have items:

Bij warm weer leg je best eerst je hand 2 à 3 minuten op het wegdek om te voelen hoe warm dat aanvoelt. Als jij de hitte al niet kan verdragen, kan je hond dat zeker niet. Stel je wandeling dan nog even uit en voorzie zeker bescherming voor de pootjes van je hond.

De leukste wandelplekken in Antwerpen

Een avontuurlijke wandeling in het bos of een gezellige wandeling in het park. Het kan allemaal. Ken je alle wegen in het bos achter de hoek al uit je hoofd en zoek je nieuw terrein om te verkennen? Dan geven wij je graag een nieuwe portie inspiratie. Dit zijn onze favoriete wandelplekken in Antwerpen:

Kom mee wandelen tijdens onze jaarlijkse hondenwandeling

Ben jij een echt groepsdier en hou je ervan om gezellig bij te praten terwijl je je hond uitlaat? Neem dan zeker deel aan onze jaarlijkse hondenwandeling. Die vindt elk jaar plaats op 11 november.

Ontvang alle promoties & kortingen, maar ook nieuws over events in je mailbox